sábado, 14 de enero de 2012

Patacutxi, dinar a Semproniana "ambisense" nens


El dissabte 7 de gener, al mig dia, vam tenir un segon regal de reis. Quina experiència més maca menjar a Semproniana, la casa de l'Ada Parellada! Al restaurant vam anar els Pérez-Medina: la Bet, el Bernat (9 anys), la Lola (6 anys) i jo mateix. Amb la tranquil·litat que suposa tenir als nens a una sala annexa fent un taller de cuina, al mateix restaurant, on remenen farina, ous, formatge,... i fan una mini quiche loraine per cadascú. I després mengen uns deliciosos canalons acompanyats d'amanida, amb les conductores del taller.


Una bona proposta per poder anar "amb i sense" nens a dinar de restaurant, tot d'una. Els nens s'ho pasen d'allò més bé remenant cassoles, i els grans dinem tranquil·lament. Fórmula apta per una familia o per colles de famílies.


Està clar que els nens no estan fets per aguantar dos hores entaulats a un restaurant mentre els grans parlem de l'humà i del diví intentant gaudir d'un bon àpat. Estan fets per enfarinar-se, tocar amb les mans, experimentar nous sabors i textures,... Els pares agraïm fórmules com el "patacutxi", que permetin no tenir que "colocar-los" a casa d'algú quan vols fer un àpat semproniànic. A no ser que vulguis acabar amb els teus nervis i els dels veïns de la taula del costat...


Per cert, el menú degustació, bo de debò! Un tast de gastronomia de la bona!

Gràcies, Ada Parellada i felicitats per la proposta!!

Visiteu el web del restaurat, on trobareu tota la informació sobre Semproniana i "patacutxi".

Àlex Pérez

.

3 comentarios:

  1. Quin regal per tota la família! No sabia d'aquesta proposta de l'Ada. A tenir molt en compte. Gràcies per compartir.

    ResponderEliminar
  2. Si teniu ocasió, no us perdeu l'oportunitat. Anar a Semproniana sempre és una bona experiència.

    ResponderEliminar
  3. moltíssimes gràcies pel post, Àlex. Va ser molt agradable tenir-vos a casa!!

    Ada Parellada

    ResponderEliminar