sábado, 11 de febrero de 2012

La cuina tradicional i la tecnologia fan bona parella?

Monogràfic SAM (Seguretat Alimentària als Mitjans de comunicació) nº7
OCC (Obsevatori de la Comunicació Científica) Universitat Pompeu Fabra



Cuina tradicional i tecnologia no estan enfrontats. L'espècie humana es troba on està ara (evolutívament parlant) gràcies a la tecnologia. I sense tecnologia, no existiria la cuina. 




(...)
pàg. 20
A continuació va intervenir un altre representant del públic, Àlex Pérez, dietista i coordinador del Servei de Nutrició al centre d’esport i salut Duet Sports, que es va identificar com a pare preocupat pel tema de l’educació infantil i culinària. A Pérez, les autoritats sanitàries no tenen present el paper fonamental que la família pot jugar en aquest àmbit, a través, per exemple, de les comissions i les associacions que inclouen representants de l’escola i dels pares, com l’AMPA. Una bona idea seria oferir formació a les famílies en aquest aspecte, com es fa en d’altres àmbits com ara l’educació sexual o els problemes de conducta alimentària. Però, segons el seu parer, acostumen a ser accions molt puntuals; falta un suport més fort perquè es pugui tractar el tema en profunditat.
(...)

Si voleu tot el text, ho podeu aconseguir a:
http://www.occ.upf.edu/contents.php?idioma=l1&wseccio=8&wgrup=46

.

No hay comentarios:

Publicar un comentario