lunes, 24 de octubre de 2011

El taller de l'Ada: el Marroc i Catalunya units pel pollastre

Dijous 20 d'octubre, a Caçadors de bolets. L'espai de cuina de l'Ada, m'ha encantat. Entre el nord d'Àfrica i el sud d'Europa, els costums gastronòmics no estan tant allunyats. Cadascú amb el que es seu. Compartint i respectant.


Pollastre tagine i pollastre amb bolets. El primer amb un batibull d'espècies i una mica de mantega. El segon amb les aromes de muntanya que li donen el romaní i els bolets, i una mica d'oli d'oliva. M'agrada la proposta!


 
El coneixement mutu apropa posicions. Fem cuina de convivència, fem cuina intercultural.
Gràcies, Ada!

2 comentarios:

  1. Aquest capítol si que el vaig veure, i és cert, no estem tan allunyats, al menys des de la nostra visió....

    ResponderEliminar
  2. Tens un tagine, coneixes algú que el faci servir? Què tal la cuina amb aquest recipient de fang?

    ResponderEliminar