El dissabte 7 de gener, al mig dia, vam tenir un segon regal de reis. Quina experiència més maca menjar a Semproniana, la casa de l'Ada Parellada! Al restaurant vam anar els Pérez-Medina: la Bet, el Bernat (9 anys), la Lola (6 anys) i jo mateix. Amb la tranquil·litat que suposa tenir als nens a una sala annexa fent un taller de cuina, al mateix restaurant, on remenen farina, ous, formatge,... i fan una mini quiche loraine per cadascú. I després mengen uns deliciosos canalons acompanyats d'amanida, amb les conductores del taller.
Una bona proposta per poder anar "amb i sense" nens a dinar de restaurant, tot d'una. Els nens s'ho pasen d'allò més bé remenant cassoles, i els grans dinem tranquil·lament. Fórmula apta per una familia o per colles de famílies.
Està clar que els nens no estan fets per aguantar dos hores entaulats a un restaurant mentre els grans parlem de l'humà i del diví intentant gaudir d'un bon àpat. Estan fets per enfarinar-se, tocar amb les mans, experimentar nous sabors i textures,... Els pares agraïm fórmules com el "patacutxi", que permetin no tenir que "colocar-los" a casa d'algú quan vols fer un àpat semproniànic. A no ser que vulguis acabar amb els teus nervis i els dels veïns de la taula del costat...
Per cert, el menú degustació, bo de debò! Un tast de gastronomia de la bona!
Gràcies, Ada Parellada i felicitats per la proposta!!
Visiteu el web del restaurat, on trobareu tota la informació sobre Semproniana i "patacutxi".
Si voleu tenir altres referències sobre el restaurant:
http://www.tripadvisor.es/Restaurant_Review-g187497-d810152-Reviews-Semproniana-Barcelona_Catalonia.html
Àlex Pérez
.
.
Quin regal per tota la família! No sabia d'aquesta proposta de l'Ada. A tenir molt en compte. Gràcies per compartir.
ResponderEliminarSi teniu ocasió, no us perdeu l'oportunitat. Anar a Semproniana sempre és una bona experiència.
ResponderEliminarmoltíssimes gràcies pel post, Àlex. Va ser molt agradable tenir-vos a casa!!
ResponderEliminarAda Parellada